REKLAM

Ustka (Polen)

Ustka - COLUMBUS

#panorama
Direktsändning på januari 8, 2017
visningar

Beskrivning

Om du tror att Ustka är lika med... tomhet, har du fel. Om vi lägger till att vi menar sommarsäsongen är det inte ens ett misstag, utan en kamel. Ustka är en underbar hamnstad som också är en kurort. Det betyder inte att du bara kan träffa äldre personer här. Inget är mer vilseledande. Titta bara genom vår kamera på den närliggande strandpromenaden där unga, solbrända kroppar flanerar. I närheten av stranden finns det också något att välja mellan ..

COLUMBUS-krogen är den enda klimatplatsen i hjärtat av Ustka, alldeles intill fyren.
Restaurangen har ett brett urval av färsk Östersjöfisk och erbjuder polska och europeiska rätter. Alla kommer att hitta något för sig själva, från olika snacks - perfekta tillbehör till öl - till ett urval av fisk, skaldjur, sallader och soppor, och slutligen till fantastiska huvudrätter.

Musiken i bakgrunden är alltid behaglig för örat - på vissa dagar spelas den live, och utanför fönstren finns en unik utsikt - direkt mot den vackra strandpromenaden, vilket garanterar att gästerna känner sig bekväma, kan slappna av och glömma för en stund.

Vi bjuder in dig till en kulinarisk resa och till olika hörn av smaker och dofter. Vi hoppas att tiden i vår restaurang kommer att ge dig trevliga och oförglömliga minnen.

www.columbus.ustka.pl

Väder
broken clouds

15°C

USTKA

Kartor
REKLAM
0 Kommentarer

Inloggning för att delta i diskussionen

REKLAM

Chatt

REKLAM
Skicka meddelanden endast till inloggade